Encyclopedia för tvättmaskiner

Om du ämnar skaffa en ny tvättmaskin kan du bli mycket överraskad. Utvecklingen vad som gäller tvättmaskiner forcerar mycket snabbt och även om det är bara ett halvt decennium sedan du senast bytt tvättmaskin kan en massa egenskaper förändrats. När du söker genom olika nya modeller, kommer du alltså att finna att många nya funktioner tillkommit. Det kan till en början vara svårt att förstå sig på alla nya finesser. Frestelsen att köpa en ny likadan tvättmaskin som den gamla kan vara stor för att den känner du till sen tidigare, samtidigt som du kan tänka: “Ja, den har fungerat hittills och gjort ett bra jobb, så varför inte”

Tja, säger jag varför inte? Om du faller för frestelsen och köper en likadan som du haft kommer du att gå miste om många stora möjligheter. Som redan nämnts, tvättmaskiner är under ständig utveckling, så din gamla modell kommer utan tvivel att vara föråldrad. Naturligtvis har den gjort jobbet åt dig en lång tid men tänk om du kunde få ut ännu mera av din tvättmaskin? Tänk så här: hur kan du kunna orden till en sång du aldrig hört? Tja, kan du inte! Det är därför den här artikeln kommer att informera dig om några av de nya egenskaper och funktioner så att du vet vad du ska tänka på då du skall köpa en ny tvättmaskin. Med andra ord, här är ett uppslagsverk för tvättmaskiner, en encyclopedia för tvättmaskiner.

Elektroniskt driven: Tvättmaskinen har ett print-kort, som driver det valda programmet. En fullständig elektronisk tvättmaskin har mindre slitage än den traditionella tvättmaskinen.

Fuzzy Logic-systemet: Detta system gör att tvättmaskinen kan definiera mängden smuts på kläderna och vikten på tvätten. Härmed räknar tvättmaskinen ut hur mycket vatten som ska användas för att få kläderna rena. Således kan du spara pengar på att vattenräkningen minskar och du kan tvätta 6 kilo kläder i en 9 kilos tvättmaskin utan att känna dig skyldig.

Motor utan kol: Detta är en tvättmaskin som inte har några kol i motorn som en traditionell tvättmaskin har. En motor utan kol kommer att slitas långsammare än den traditionella tvättmaskinen. En tvättmaskin som inte har några kol i motorn kommer också att vara tystare.

En motor med ånga: En funktion som hindrar att kläderna skrynklas under tvätten. Detta gäller både bomullskläder och finare kläder.

UseLogic: Det innebär att tvättmaskinen har en elektronisk timer

VarioSoft trumm system: Denna trumma är skonsammare för dina kläder än tvättmaskin med en traditionell trumma.

Detta är bara några av de nya egenskaper och funktioner, som du kan välja mellan. Listan kommer ständigt att bli längre och det är svårt att hålla sig uppdaterad på de nyaste av de nyaste inom området. Naturligtvis är det lättare att hitta en bra och solid tvättmaskin, när du vet vad du letar efter. Således, om du gör upp en lista över dina behov som du vill att din tvättmaskin skall ha innan du börjar din sökning. Då kommer du att bli mer fokuserad och har ett mindre antal maskiner att välja mellan när du skall köpa en ny tvättmaskin. Och du kommer att bli förvånad, många billiga tvättmaskiner har också de flesta funktionerna du söker!

Bra att veta när du skall köpa tvättmaskin

Här finns ett ständigt växande antal artiklar om tvättmaskiner och om vad du behöver veta innan du skall köpa din första eller uppdatera din nuvarande.